viernes, 9 de septiembre de 2011

3D/4D



A 27+4 hetes terhes voltam,amikor mentunk megnezni Picurit.



Ha tehetnem,akkor hetente jarnek,akkora elmeny volt!



Mig varakoztunk Javi a kezembe nyomott egy cukorkat,hogy felebresszuk Danit,biztos ami biztos...es hogy meg biztosabb legyen,kaptam plusz egy cukorkat:)



A vizsgalatot hagyomanyos ultrahanggal kezdte az asszisztens,megmerte Picurit,majd amikor ugy velte,hogy jol latszodik,akkor atkapcsolt a tobbdimenzios UH-ra.



Tobb,mint fel orat toltottunk azzal,hogy nezegettuk Danit,aki neha elbujt,neha megmutatta magat,de legtobbszor az arca ele tette a kezet es boxolo pozt vett fel:)



A vegen kaptunk egy dvd-t,es egy fotot,amit a nagymamanak adott az asszisztens,hogy maradjon neki is valami az unokajabol,ha mar ilyen messzire visszuk magunkkal.



Adatok:

GA(LMP):27w4d
EDD(LMP):2011-11-17
AVG.US GA:30w4d
EDD(Avg.US GA):2011-10-27
EFW:1837gr
BPD:8.10
APD:7.40
TTD:7.71
FL:5.40

Komment:
Egy elo magzat lathato fejvegu fekvesben. Lepeny a mellso falon tapad jo helyen,homogen. Atlagos a magzatviz. A magzaton jelenleg elteres nem lathato.

2 comentarios:

Ildikó néni dijo...

Gratulálok a kis Picurihoz, már most nagyon bájos!!! Ugye milyen furcsa érzés látni őt, akit csak később fogtok magatokhoz ölelni! Virtuálisan is szép, gyönyörű lesz a valóságban is Dani!!! Puszi Ildikó néni

Zsofi y Javi dijo...

Koszonjuk szepen!
Tenyleg nagyon furcsa erzes,hogy mar nem csak elkepzeljuk,hogy milyen lehet,hanem mar lattuk ot,mar tudjuk,hogy milyen a kis orra,kis arca...
Bar az igazi akkor lesz,amikor a kezeink kozott tarthatjuk a mi kis Picurinkat!
Puszi