miércoles, 14 de septiembre de 2011

29.het



Ezen a heten egyedul maradtam,Javinak vissza kellett ternie a munkaba. De jo is volt,amig szabadsagon volt! De nincs mit tenni,johetnek a dolgos hetkoznapok.
Amikor meg dolgoztam,akkor nagyon vartam mar erre az idoszakra,hogy milyen jo lesz,nem kell munkaba menni,lesz egy csomo szabadidom,csinalhatok egy millio mindent... Idom az van,tennivalo is akad,ugyhogy nincs okom a panaszra:)

Vasarnap Javinak Zaragozaba kellett mennie,hogy "filmsztar" legyen:)))



A ceg ahol dolgozik ugyanis reklamot forgatott egesz Spanyolorszagban es a boltok vezetoinek kotelezo volt a megjelenes. A nagyvarosokba gyultek ossze,hogy elkeszuljon a remekmu:)
A reklam a ´80-as evekben jatszodik,ezert kulonbozo idetlen kiegesztitoket kellett felvenniuk,Javinak egy paroka es rozsaszin fejpant jutott. Nagyon jol nezett ki:)))
A forgatas utan elmentunk a pelenkazoszekrenyert es a kisagyert,aztan irany haza.



A pelenkazot remenyeim szerint hamarosan osszeszereli Javi,a kisagyat raerunk oktober vegen osszeallitani.

Szerdan vedonohoz kellett mennem,ropke 45 percnyi varakozas utan ram kerult a sor,addig 1 kismama volt bent. Lemertem,en 7 percet toltottem bent. Szokasos meresek es viszlat. Tenyleg semmi ertelme nincs menni... Meg annyit mondott,hogy ha van idom,akkor keddenkent van szulesfelkeszito tanfolyam,ha akarok,akkor mehetek.
Kivancsi leszek,hogy milyen lesz.

Eheti eldontendo kerdes,hogy milyen matracot szeretnenk a kisagyba. Mert van szivacsbol(nem ajanljak),van specialis szivacsbol,van rugos,van ortoped,van latex,van viszkolatex... Mindegyik boltban mast mondanak,hogy melyik a jo,igy nem konnyu donteni.
Itt nem akkora divat a kokuszmatrac,1 boltban volt csak,de pont abban,ahonnan minden mast beszerzunk,igy a kerdes jelenleg: kokusz vagy latex?!



Picurival minden rendben,legalabbis remelem. Bar neha aggodom,hogy keveset mozog,de eddig se vitte tulzasba. Nyugodt baba lenne?! Estenkent szokott mozgolodni,jelezve hogy jol van es ennyi.

Kovetkezo vizsgalatok:
szeptember 19.nogyogyasz
oktober:UH es vedono
Suly:71,5

Puszi

No hay comentarios: