lunes, 12 de septiembre de 2011

28.het

Akkor kezdjunk neki a 3.trimeszternek!

Faradtan es kimerulten keltunk csutortok reggel,4 ora alvas nem tul sok egy Debrecen-Huesca ut utan,de vart rank az orvos. Bar azert az 5 perces vizsgalatert kar volt felkelni... A doki(ezuttal ferfi es megint uj) fel sem allt az asztal mogul,az apolono es az orvostanhallgato foglalkozott velem. Megmertek a sulyomat,vernyomasot,Dani szivhangjat es ennyi. Doki felirt vasat,mert az keves,es adios.
Erdemesebb lett volna inkabb aludni meg par orat,mint ez... Na mindegy.
Nem tudom,hogy Magyarorszagon hogy van,de itt nogyogyaszati vizsgalatra meg nem kerult sor miota terhes vagyok(amit nem is igazan banok).

Mivel ilyen koran vegeztunk,folytattuk az utunkat,volt meg elinteznivalo boven.A munkaugyi kozpontba metunk,hogy elintezzuk a papirjaimat,mivel augusztus 14-en lejart a szerzodesem a klinikan. Termeszetesen 1 nap nem volt eleg a teendok elintezesere,penteken es kedden is vissza kellett mennem,de vegul sikerult mindent elintezni.
Bar kertek olyan helyrol is igazolast,ahol 4 eve dolgoztam...de sebaj,mindent meg lehet oldani:)

A hetvegen elugrottunk Zaragozaba nezelodni,megrendeltuk a kisagyat,kineztunk par pelenkazot,de nem tudtunk donteni...es vettunk par ruhat is Picurinak:)
Valamilyen furcsa szamozassal,itt van 60-as ruha is. En azt hittem,hogy egyseges a ruhak szamozasa,de ezek szerint tevedtem.



Szerdan kellett visszamennunk UH-ra,hogy megnezzek a ciszat,amit mi mar tudtunk,hogy nincs:)
De biztos,ami bizos. Masfel ora varakozas utan kerultunk sorra,na de annyi baj legyen,lathattuk Picurit!
Mindenet megneztek,minden a legnagyobb rendben volt,ciszta eltunt es meg mindig kisfiu:)
A sulya kb 1560 gr,ami azert furcsa,mert 1 hettel elotte Debrecenben mar 1800 gr-ot mertek. Tudom,hogy lehetnek elteresek,na de ennyi?!?! Ugy,hogy kozben eltelt 1 het es elmeletileg meg tovabb nott?!
A meretei alapjan nagyobbnak tunik,mint ahany hetes,de nem valtoztattak a szules idopontjan,majd az oktobeti UH-n tobb minden kiderul.
Fotot "termeszetesen" nem kaptunk es nem is csinalhattunk...az osszes fotonk ami van Picurirol mind Debrecenben keszult.

Hogy megunnepeljuk,hogy minden rendben gyorsan megrendeltunk egy kad/pelenkazo duot,amit Javi nezett ki,nekem mar csak a szinvalasztasban kellett segitenem:)



Mar egesz jol allunk,ami a nagyobb dolgokat illeti,bar a pelenkazoasztal kerdese meg nincs eldontve,meg a matrace sem...meg van mit vasarolni:)

Javi egeszen szerdaig szabadsagon volt,igy kipihentuk magunkat.
Jo volt egyutt lenni!
Kar,hogy ezzel vege van a nyarnak. De johet az osz,es 2 honap mulva Picuri:))

Kovetkezo vizsgalatok:
Szeptember 7.vedono
Szeptember 19.nogyogyasz
Suly:71

Puszi

No hay comentarios: