miércoles, 14 de septiembre de 2011

30.het

Vegre utolertem magamat,terben es idoben,mert tenyleg ma van a 30.het utolso napja:) Kicsit nagy volt a lemaradasom a nyaralas miatt,de mire nem jo,ha az embernek ennyi szabadideje van:)



Nagyon nyugisan telnek itthon a napjaim,igyekszem hasznos dolgokkal tolteni az idomet. Mar kitakaritottam a lakast,elovettem az oszi ruhakat(bar meg 35 fok van..) es nem artana elovenni az angol konyveket sem,mert a jovo hettol ujra tartok orakat.

Matrac ugyben dulore jutottunk,kokuszmatrac lesz. Mar meg is rendeltem,szep kis listank van mar a bababoltban. Meg semmit se hoztunk el a megrendelt holmikbol,inkabb a boltban foglaljak a helyet. Majd oktoberben elhozunk mindent szepen lassan. Bar lehet,hogy nem fogom addig kibirni:)
Amugy neha egeszen ledobbenek,hogy milyen dolgokat vetetnek meg a kismamakkal,amikre en almomban se gondoltam volna. Vett valaki peldaul kulon korhazi taskat a bababoltban,hogy legyen mivel bemennie a korhazba?! Olyan mint a pelenkazotaska,de ezt korhazi taskanak hivjak.
Amugy biztos vagyok benne,hogy fogunk venni hulyesegeket,de nem ilyeneket:)

Szombaton voltunk 17 honapos hazasok,nem tartjuk ez ennyire nyilvan,de most pont eszembe jutott. Kellenek a kis oromok:)
Szoval a delelottomet a konyhaban toltottem,ebedre keszitettem sult hust es koretnek toltott paradicsomot,uzsonnara pedig ketszinu sutit.



Talan ez az elso sutemenyem,ami eheto lett:) Nem egett oda,nem lett nyers,egesz jol haladok.



Kedden volt az elso szulesfelkeszito ora,10-12-ig tartott,7 kismama es 2 kispapa vett rajta reszt. Javi meguszta a dolgot,mert dolgozott,bar nem hiszem,hogy jonnie kellene,nem tortent semmi erdekes. 1 oran keresztul gyakoroltuk a legzest,nehogy ne tudjunk majd szules kozben:)
Utana a vedono/szuleszno belekezdett a mondandojaba,hogy mikor kell a korhazba menni,ha beindul a szules,de lejart az ido,igy a jovo heten innen folytatjuk.
Azert egyszer lehet,hogy elviszem Javit,majd lelegzunk egyutt:)

Ma(szerdan) sikerult osszeszerelni a szekrenyt,nem az igazi pelenkazo asztal,de remelem,hogy bevalik. A tetejere veszunk majd egy pelenkazo szivacsot,illetve a kadhoz is tartozik pelenkazo,valahogy csak sikerul majd megoldani a dolgot:)



Lassan elkezdek majd bepakolni,hogy lassam mi van es mi nincs.
Kellene egy listat irnom,hogy lassam,mi az ami feltetlenul hianyzik meg.

A gyujtemenyunk amugy egy pihenoszek/hintaszekkel bovult,Soraektol kaptuk,ok meg ugyanezt kaptak tolunk,csak mas allatkakkal:) Egyutt neztuk ki a boltban,meg is vettuk egymasnak,de nem hoztuk haza,hogy ne foglalja a helyet.



Picuri megerezte,hogy aggodom erte,mert keveset mozog,mert ezen a heten nagyon belehuzott. Reggel,delben,este,ejszaka:) A hasam mozog fel es le,neha kidudorodik valami az egyik oldalom,aztan a masik oldalon. Nagyon vicces latvany ahogy eltorzul a hasam.





Szeptember 19. nogyogyasz (hany ora?!?!)
Suly:71,5
Haskorfogat:101 cm

Mindenkinek szep hetet!

Puszi

No hay comentarios: