martes, 5 de julio de 2011

Nogyogyasznal jartunk



Ma 10:10-kor volt jelenesunk a 24-es szamu rendeloben,ami a korhaz mellett talahato epuleben van,jo messze a lakasunktol...Plane,hogy hajnali 2-kor ertunk haza Zaragozabol,igy nem esett jol a korai ebreszto:)
De egy kis mozgas sosem art,ugyhogy elsetaltunk Javival,idoben megerkeztunk,es egy kis varakozas utan mar be is hivtak minket. Valahogy vonzom a noi orvosokat,3.alkalommal is noi orvost kaptam,ha igy haladok,akkor megismerem az osszes noi nogyogyaszt Huescaban.3 rendeles,3 kulonbozo orvos.

A dokim nagyon lelkesen masolta a multkori UH eredmenyeket egyik papirrol a masikra,es mondta,hogy csak nem fiu?! Mondtuk,hogy nekunk is azt mondtak:)

Azt mondta,hogy minden rendben es mar terelte volna a mondandojat masfele,de ekkor megemlitettem,hogy minden ok,de mi van a cisztaval?! Erre a dokineni meglepetten rank nezett,hogy mi honnan tudjuk,hogy van ciszta,o meg sem akarta emliteni,mert egyaltalan nem fontos. Mondtuk,hogy a masik doki kozolte az UH-n es mi nagyon megijedtunk. A doki ekkor megnyugtatott minket,hogy tenyleg semmi gond,nem kell vele foglalkozni,majd elmulik,es a 28.heti UH-n mar nem lesz lathato. Amikor Javi megkerdezte,hogy mi a teendo,ha megsem tavozik,akkor a doki azt valaszolta,hogy ugyis tavozni fog:)

Az asszisztens megmerte a vernyomasom,sulyom,meghallgattuk a baba szivhangjat,mikozben a doki Javinak meselte,hogy minden rendben van a vervetel eredmenyemmel,Down-szindroma elofordulasanak eselye nagyon kicsi,nincs anemiam,ugyhogy minden tokeletes:)

Nem kell szednem semmilyen vitamint,de azert kaptam par mintat ajandekba.
Legkozelebb vervetelre kell mennem,illetve a hires "cukros" vizsgalatra,majd kiderul,hogy milyen:)

Augusztusban kell visszamennem a nogyogyaszhoz,megkerdezte,hogy meddig vagyok vakacion,mert akkor ugy ad idopontot. Mondtam hogy 24-en erkezunk,igy 25-en van jelenesem nala.

A repuleshez szabadutat kaptam,irany Debrecen!!!

Ugyhogy megnyugodtunk Javival,hogy minden rendben van a babaval,es a nogyogyasz szerint emlitesre sem melto a ciszta. Azert teljesen majd akkor nyugszunk meg,ha tenyleg nem lesz lathato az UH-n.

Koszonom szepen mindenkinek,aki gondolt rank es szurkolt,hogy ne legyen semmi baja a babanak!

Puszi

3 comentarios:

Ági dijo...

De jó hírek, szuper! Tényleg ne aggódjatok, minden rendben lesz! Anno Benével mentünk 6 hetes korában agy-has-medence UH-ra, és mondták, hamarabb semmiképp ne menjünk, mert a z újszülöttek agyában is vannak ilyenek, amik szépen maguktól felszívódnak, szóval a kis Daniellel is minden rendben lesz :) Puszi Nektek, remélem találkozunk, ha Debrecenben lesztek! Ági (Portörő :))

Zsofi y Javi dijo...

Mar nem aggodunk,de az elejen csak az maradt meg bennunk,hogy ciszta...De most mar nem is ragodunk ezen,hanem elvezzuk a terhesseg hatralevo reszet:)
Kellemes nyarat nektek,es hatha talalkozunk augusztusban!
Puszi

Ági dijo...

Jól teszitek :) Olyan hamar eltelik az a pár hónap, pedig olyan jó pocakosnak lenni! :) Puszi!