miércoles, 20 de julio de 2011

22.het

Ez a het nyugisan telt,kipihentuk a nyaralast,dolgoztunk,megneztuk az utolso Harry Pottert:)
En lelkesen szamolom visszefele a napokat,hogy mikor repulok haza es mennyit kell meg dolgoznom. A jovo heten mindket visszaszamlalas a vegehez er! Dolgozni nem onszantambol nem megyek tobbet,hanem augusztus 14-en lejar a szerzodesem,es az allapotomra hivatkozva nem hosszabbitjak meg. Igy julius 29-en lesz az utolso munkanapom,augusztus elso 2 heteben pedig szabadsagon leszek.
Ezert a leheto legkorabbi repulot neztem ki magamnak,igy 31-en erkezem!
Javi majd augusztus 17-en repul utanam,es 24-en egyutt jovunk vissza.



Es akkor a terhessegrol. Nagyon jol erzem magamat,a meleget is jol birom,naponta szobabicikliztek 40-60 percet attol fugguen,hogy mi van a tv-ben:)
A labam nem vizesedik,es semmilyen negativ tunetem nincs szerencsere. A hasam novoget,mar nem sok regi ruhamat tudom felvenni.
Picuri sokat mozgolodik estenkent,es mar napkozben is szoktam erezni. Javi nagyon lelkes,az interneten olvassa,hogy mar miket csinal a fia. Most arrol olvasott,hogy mar hall minket,igy szokott vele beszelgetni,leginkabb a koldokom felol szokott kozeliteni,azt mondja,hogy ugy jobban meghallja Dani:))))))
Illetve azt is olvasta,hogy olyan a baba mozgasanak a ritmusa,mint az anyae,erre kozolte velem,hogy akkor ez a gyerek ezert ilyen lassu... Milyen kedves ferjem van:)
Van egy barati par,David es Sora,akik ugyanakkora varjak a babajukat,mint mi. Nagyon jo,hogy igy van kivel kozvetlenul megbeszelni a dolgokat. Nekik lanyuk lesz es Naira-nak fogjak hivni. Kaptunk toluk egy bebizoknit,igy ezzel bovult Picuri meglehetosen kicsi gyujtemenye,ami eddig 1 plussallatbol es 1 pizsamabol allt. Tudom jol,hogy meg van ido,de en mar ugy vasarolnek... bar hiaba nezem a boltokat,meg a nyari kollekcio van mindenhol.
Konkret elkepzelesunk az agyrol,pelenkazorol es a pihenoszekrol van,kadat nem tudjuk,hogy milyet szeretnenk,illetve hol szeretnenk furdetni,a tobbi dolgot meg majd fokozatosan nezegetjuk.



Suly:66,5
Debrecen:11 nap
Meg dolgozok:7 munkanap
Vervetel:julius 29.

Puszi

No hay comentarios: