miércoles, 6 de julio de 2011

20.het



Felidoooo!!!

Hat ide is elerkeztunk,a fele mar eltelt:)

Es mar biztosan kijelenthetem,hogy erzem a babat! Eddig csak sejtettem,de nem voltam benne biztos,de mar minden bizonnyal ot erzem:) Estenkent szokott erezhetoen mozogni,nappal munka kozben meg nem olyan feltuno. De estenkent nagyon erezheto. Foleg a jobb oldalamat szereti,ott szokott bukfencezni. Nagyon jo erzes,kivancsi vagyok,hogy milyen lesz,amikor meg erosebben rugdos.

A het masik nagy tortenese pedig nem volt mas,mint a nagy bejelentes a nagyszuloknek,hogy az unokajuk Daniel lesz. Mit ne mondjak,anyosnal nem aratott nagy sikert a nev,sot... Mert miert nem hivjuk ugy,mint a nagyapjat(Francisco),vagy legalabb ugy,mint az apjat,de ha ez sem,akkor hivhatnank Xavinak(na ezt mar Javi sem ertette,hogy honnan vette anyos). Mert az elso ketto meg ertheto lenne,mert hagyomanyok meg miegyeb,de Xavi?! Kozoltuk anyossal,hogy ezen nem fogunk se osszeveszni,se valtoztatni,Dani es kesz. Nem mintha magyarazkodnunk kellene,de azert elmondtuk neki,hogy azon kivul,hogy tetszik,azert valasztottuk,mert mindket orszagban letezo nev,ami szamunkra nagyon fontos. Nem fogjuk ugy hivni,hogy a magyar rokonsag meg veletlenul se tudja kiejteni. Erre anyospajtas valasza: majd megtanuljak... Kivancsi lennek,hogy o mit szolna,ha pl. Balazsnak,vagy Kristofnak hivnak az unokajat...Amugy meg az en nevemet se ejti ki rendesen,ugyhogy errol ennyit. Meg szoknia kell a gondolatot,hogy 2 nyelvu,nemzetisegu unokaja lesz.
Na,panaszkodas az anyosra befejezve,nincs nekem semmi bajom vele,sot!!! De azert megvannak a maga dolgai:)



Amugy Javi teljesen egyetert velem,nem szeretne a fiat se Francisconak,de Javinak hivni:)

En jol vagyok,semmilyen panaszom nincs,lelkesen tekerem a szobabiciklit,ujdonsagokat fozok,meg dolgozok,de mar csak a rendeloben,a tollasnak es az angolnak mar vege es persze elvezem a nyarat!

Javi a heten vakacion van,voltunk Zaragozaban bababoltban,kineztuk a kisagyat es a pelenkazot. Holnap pedig irany a tengerpart! Vegre egy kis pihenes,napsutes es tengerpart:)



Kovetkezo vizsgalat: vervetel julius 29.
Nogyogyasz,Uh es vedono majd a nyar vegen.
Suly:65,5
Nyaralas:1 nap ;)
Debrecen: 25 nap:)



Un beso

No hay comentarios: