martes, 1 de mayo de 2012

Dani 25 hetes

Szombaton Javi egyik unokatestverenek az eskuvojen voltunk. Habar kozeli rokon,meg sosem talalkoztam vele.Ezzel a csaladdal nem tartjak a kapcsolatot,de ha mar meghivtak minket,akkor illett elmennunk.
Javi delelott dolgozott,igy nem jott velunk a templomba,az ebedre viszont mar egyutt mentunk. A nap nem indult jol,szakado esoben mentunk a ceremoniara,utkozben vennem kellett egy esernyot,hogy meg ne azzak. Dani jol elvolt a kocsiban az esovedo alatt. 12:30-kor kezdodott a szertartas,egy kis kesessel,es vegul 2-kor jottunk ki a templombol. Nagyon hosszu volt,es meg hideg is volt...
Hazajottunk,Dani evett,majd harmasban elindultunk az etterembe. Huescatol 20 km-re volt,az utolsok kozott erkeztunk meg.
Az allofogadas kint volt a szabadban a hidegben,esoben. Balszerencse. Dani a sok ember kozott nem akart aludni,4-kor aludt el eloszor,de 40 perc utan mar fel is kelt.
A spanyol eskuvoi menuket nem nekem talaltak ki,tengeri herkentyuk,halak... Szerencsere kaptam egy kis natur salatat es csirkemellet:)
Tancoltunk is egy keveset,majd fel 10 korul indultunk haza. En vezettem,de epsegben megerkeztunk:) Dani jol aludt ejszaka,kifarasztotta a buli. Kovetkezo eskuvo majd juniusban:)
Dani uj ruhat kapott az eskuvore,meret szerint 9 honapos gyereknek valot,de ki kellett cserelnem 12 hosra. Az en csoppsegem:)
Az uszasra Dani mar furdogatyaban jar,mint a nagyok:) Az edzo mondta,hogy mindegy miben vannak a gyerekek furdopelenkaban vagy furdogatyaban. Nagyon jol all neki!
Vasarnap moziban voltunk,Dani a nagyszuloknel maradt. Aludnia kellett volna,de fel ora utan felebredt es nem tudott visszaaludni,igy siros masfel orat toltott anyosekkal:( Na,de hogy vidaman zarjam a mostani bejegyzesem,mar csak 10 naaaaaaaaaap es repulunk :)))))

No hay comentarios: