miércoles, 25 de abril de 2012

Dani 24 hetes

Az elmult heten nem sok ujdonsag tortent Danival,hacsak annyi nem,hogy megkapta az etetoszeket:)
Remelem,hogy jol valasztottunk.
4 pozicioban dontheto az ules,ugyhogy most meg nem ultetjuk Danit,bar mar nagyon szeretne felulni. Amikor majd nagyobb lesz,akkor kette lehet szedni,kulon szekke es asztalla.
Bolti kajat kapott elso probalkozasra,nem tudom,hogy a szek ujdonsaga miatt,vagy a kaja volt ennyire finom,de csak nyitogatta a szajat,hogy meg,meg:) Tobb,mint a felet megette.
Vedononel is jartunk,a prevenar oltas 2. adagjat kapta meg Dani. Szegenykem nagyon sirt. Sulya 8260 gr korul van,a vedono nem tudta pontosan megmerni,mert Dani ossze-vissza mozgott a merlegen. Hossza 70 cm. Nem kicsi:)
A doki megnezte a szemet,a szemcseppel javult,most az a kerdes,hogy szemcsepp nelkul milyen lesz. Massziroznunk kell a szemzugat,ha nem javul,akkor a kovetkezo ellenorzesen kiderul,hogy mi a teendo. Az uszas megint nagyon jo volt,szeretek jarni. Az edzo neha buvarkodik Danival,par pillanatra lemeriti a viz ala. Eloszor meglepodik,de nem tiltakozik:)
Szegeny Javinak meggyulik a baja a magyarral,nem erti hogy hivhatom Danit kincsem bogaramnak:) Legkozelebb nem fogok szorol szora forditani:) Szombaton eskuvore megyunk,Javi egyik unokatestvere fog nosulni. Kivancsi vagyok,hogy milyen lesz harmasban:)

4 comentarios:

Anónimo dijo...

Nálunk is vannak ám ilyen becéző szavak: Kiscsillag, Manó, kicsim, Kismanó. De lehet még jókat találni pl. Tündérbogár... :)És ha valaki vizuális típus, akkor még jobb. :)
Biztos nem lesz gond az esküvővel. Amikor mi voltunk, Gergő a zene mellett aludt el. Nem mondom, mikor abbahagyták rögtön fel is kelt... de majd meglátjátok.
Puszi nektek! Nőjetek, gyarapodjatok!

Kata

Zsofi y Javi dijo...

Szia Kata!
Javinak csak a bogar szoval volt baja,nem igazan ertette,mi a jo abban,ha bogarnak hivjuk Danit...nem fogok szorol szora forditani:)))
Az eskuvot jol birta Dani,olyan erdekesnek talalta,hogy aludni is alig akart:)
Remelem,hogy ti is jol vagytok! Tovabbi kellemes hosszu hetveget:)
Puszi

Anónimo dijo...

Ohh, akkor a tücsköt ne is említsd Neki :)

Hú, szalad az idő!
Máris jöttök haza!
Remélem most nem csak egyszer lesz szerencsém Hozzátok! (bár, akinek ma is munkanapp van...)

Puszi:
Fruzsi

Zsofi y Javi dijo...

Na,akkor ma tucskom bogaram lesz Dani,majd meglatjuk mit szol hozza az apja:))))

Puszi