jueves, 20 de octubre de 2011

35.het

A hetvege gyorsan eltelt,vasarnap apos lazan lefutotta a felmaratont,mi meg az ut mellol szurkoltunk neki. Utana hozzank jottek ebedre,de direkt nem keszultem magyar kajaval,jo lesz a megszokott spanyol menu is:)
Elso fogas sajttal toltott tortellini Javi fele paradicsomos-tejszines-baconos-olivas ontettel,masodik fogas sult hus. A desszeret viszont en csinaltam,az eddigi kudarcaim ellenere is,nem adom fel:) Meglehetosen egyszeru edesseg keszult,a "citromos alom" nevu kreaciot ontottem spanyol kontosbe:) Nekunk izlett,anyosek is megettek. Nagyobb sikere volt,mint a Shrek-sutinek!
Ebed utan megneztek Dani szobajat,tetszett nekik. A korhazi holmim felig osszekeszitve volt az agyon,anyos dobbentet nezte,hogy hova keszulok en ennyi holmival...Az ennyi holmi egy kezipoggyasz meretu borondot jelent:)



Elerkezett a varva vart hetfo,az utolso UH!
Reggel meg jelenesem volt az altatoorvosnal,de mint kiderult,nem nala,hanem egy novernel,a dokival majd november 8-an talalkozok.
Nem csinalt az apolono semmi kulonoset,vernyomas,suly,kikerdezett az elozo operacioimrol es csinalt egy ekg-t. Kozben jol elbeszelgettunk,tudta,hogy ki vagyok,mert az egyik kolleganojenek a lanyanak tartok angolt.
Huesca nagyon kicsi:)

18:10-re mentunk az UH-ra es 1 ora varakozas utan mar bent is voltunk. Delutan nem szoktak dolgozni,de annyi kismama van mostansag,hogy kenytelenek voltak meghosszabbitani a muszakot.
Velem volt Javi is,ez az a vizsgalat,amit ki nem hagyna.
Mindent rendben talaltak,suly kb 2800gr,combcsont 69,fej 94,haskorfogat 317. Ezeket az adatokat csiptuk el,mivel nem kaptunk semmilyen papirt se. Az elejen szoltam Javinak,hogy ha szamokat hall,akkor azokat jegyezze meg,hogy tudjuk mekkora Picuri:) Placenta erettsege 2-3,magzatviz normalis,es meg mindig a kijarathoz jol helyezkedve van Picuri. A doki szerint aranylag kicsi a hasam,de a gyerek teljesen kitolti:)
Ennyi volt az utolso UH,legkozelebb mar a szules utan latjuk Danit:)

Kedden a szokasos szulesfelkeszito volt,a szokasos gyakorlatokkal,de az eloadas vegre valami ujdonsagrol szolt. Mi tortenik a terhes novel,miutan bekerult a korhazba?! Jonak igerkezo tema,kar hogy nem ert a vegere a szuleszno. Volt szo az nst-rol,beontesrol,mi hol van a szuleszeten,mikor lehet epiduralt kerni. Remelem,hogy a jovo heten befejezzuk a temat,csak hogy tudjam mi var ram. Elmeletileg mar csak 1 oran veszek reszt. Megyek a jovo heten,aztan november 1-jen elmarad,majd nov.8-an az altatodokihoz kell mennem,nov.15-en meg ki tudja hogy egyben leszek-e vagy sem:)

Egyre nehezkesebb eljutnom a tanitvanyaimhoz,az ut,amit eddig 15 perc alatt megtettem,most beletelik 20 percbe is. Kicsit lelassultam,de annyi baj legyen. Javi szerint ugy jarok,mint egy pingvin...es egy defektes labdahoz is hasonlitott mar,ahogy forgolodok az agyon.Milyen kedves ferjem van:))))



Joslofajasaim szerintem meg nem voltak(?!),a hasam se kemenyedik,a derekam szokott estenkent fajni,de kibirhato.
Picuri kevesebbet mozog,inkabb elenken nyujtozkodik,a bal oldalamat kulonosen szereti,gyakran kidudorodik hirtelen valami(talan a labfeje...)

Olyan fontos dolgok foglalkoztatnak mostansag,hogy mikor menjek kozmetikushoz es fodraszhoz...szepen kellene varni Picurit:)
Javi is azt mondta,hogy ketnaponta fog borotvalkozni,o is szep akar lenni a nagy napon:)

Kovetkezo vizsgalatok:
oktober 20. nogyogyasz
oktober 28. vedono
november 8. altatoorvos
suly:73,5
haskorfogat:106

Puszi mindenkinek

No hay comentarios: