miércoles, 22 de junio de 2011

17-18.het



Az elmult ket het gyorsan eltelt. Vasarnap anyosek jottek hozzank ebedre,mivel mindig mi megyunk hozzajuk,ezert ideje volt,hogy egyszer mi fozzunk nekik. A menu rakott karfiol volt,izlett nekik,de nem voltak tulsagosan oda a hus+rizs+zoldseg kombinacioert. Ok nem eszik ezeket egyutt... A rizs es zoldseg inkabb eloetel,a hus pedig a foetel. Apos meg is kerdezte,hogy lesz-e meg tobb fogas...mikozben volt az asztalon egy nagy adag salata es egy hatalmas adag rakott karfiol:) Mondtam neki,hogy ennyi az ebed,majd csak desszertet kap a vegen,ezzel kell,hogy beerje. Nincs mese,masok a szokasok. De Javi mar megszokta a magyar konyhat,o mindent eszik mindennel:)

Az elkovetkezo hetekben nem lehet okunk a panaszra,nem fogunk unatkozni. Penteken eskuvore megyunk,jovo heten UH lesz,utana pedig nyaralas!!! Az egyiket jobban varom,mint a masikat:) Majd pedig johet a visszaszamlalas,irany Debrecen! Ezt varom a legjobban:)))



Akkor most egy kicsit a terhessegrol. Ha nem szoritananak a nadragok es nem lennenek kicsik a poloim,akkor fel se tunne,hogy terhes vagyok. Nem panaszkodhatom semmire,kivaloan vagyok,tele energiaval,egyedul az etvagyam csokkenhetne,de ebben a melegben nehez visszafognom a fagyi fogyasztast:)
Estenkent lesem,hogy erzek-e valamit,mozog-e mar erezhetoen a baba,de eddig meg nem adott hatarozott jeleket,ugyhogy folytatom a megfigyelest.
Az utcan setalva es neha munka kozben is azt veszem eszre,hogy a kezem a hasamra teved,es simogatom:)



Nagyon varjuk mar Javival a jovo hetet,akkor lesz ugyanis a kovetkezo UH. Vajon lany vagy fiu?! Nagyon szeretnenk megtudni,de az sem baj,ha nem derul ki.
Megvettuk Picuri elso ruhajat,szerintem eleg jol birtuk,hogy eddig meg nem vettunk neki semmit. De a jovo hettol beindul a buli,az UH utan lehet lesni a boltokat:)



Kovetkezo vizsgalatok:
UH: junius 28.
Nogyogyasz: julius 5.
Suly: 64,5

Puszi

No hay comentarios: