martes, 11 de diciembre de 2012

Dani 13 honapos

Az 1 eves bejegyzes egy kicsit varat magara,majd potlom,amint idom engedi:)
Dani ugyes,gyonyoru,okos nagyfiu!
Naponta racsodalkozok,hogy mivel erdemeltuk ki ezt a csodat! Imadjuk,na... :)
13 honaposan mar jar,szepen megfontloltan kezdte el,eloszor par lepest tett,majd tobbet,es amikor elfarad,vagy gyorsabb akar lenni,akkor negykezlab folytatja az utjat. Most pedig mar magabiztosan lepked,leginkabb hozzam,hogy vegyem fel:) nyujtja a kezet felfele,mar csak az hianyzik,hogy mondja is,anya mire varsz,vegyel mar fel:)
Kedvenc es egyetlen jol ertelmezheto szava a cica,keresi,koveti oket.
Cumit kb 1 honapja nem hasznal,nem tudatos leszoktatas volt,hanem igy alakult.
A szulinapjara a keresztanyukajatol egy bilit kapott,amit naponta sikeresen hasznal! Reggel,delutani alvas utan es furdes elott szoktam raultetni illetve,ha latom rajta hogy most valami keszulodik.Az esetek 80%-ban megeri raultetni:)
Az alvassal meg mindig gondok vannak,tobbszor felkel ejszaka es a delutani alvas kozben is felriad.
Ha megdicserjuk megtapsolja magat,utanozza ahogy kohog a nagymamaja vagy tusszent az apukaja. Egyedul szeretne enni,mindig kiveszi a kezunkbol az evoeszkozt.
Eeeeees akar magyarul,akar spanyolul mondunk neki valamit,megerti minkdket nyelven!!! De csak akkor,ha neki tetszo dolgot mondunk,a nem es nem szabad meg mindig kinai neki:)

2 comentarios:

Anya dijo...

Lehet, hogy el kéne kezdeni tanítani kínaiul.... :)

Ági dijo...

Édespofa, tényleg nagyon nagyfiú! Hát igen, a "nem" akut szelektívhallást idéz elő kb. minden életrevaló gyereknél :) A bilizéshez pedig gratula, hátha nemsokára már szól is majd :)
Előre is szép karácsonyt nektek, meghitt ünnepet! Puszi, Ági