lunes, 8 de octubre de 2012

Dani 11 honapos

A jovo honapban mar szulinapos lesz Dani:)
Egyre nagyobb,virgoncabb,a pelenkazas kesz kaland vele. Mivel mar nem a pelenkazolapon teszem tisztaba,hanem ahol eppen kenyelmes,az agyon,foldon,kanapen,igy konnyen kiszabadul a kezeim kozul es vigyorogva otthagy,majd 1 meterre tolem pisil egyet...
Pakol,tesz-vesz,a konyhaban mindig segit nekem.
Allni nem all magatol,nem is probalkozik. Csak akkor all meg egyedul,ha elfelejti,hogy kapaszkodnia kellene. De ilyenkor gyorsan megijed es leul:)
A beszeddel nem igyekszik nagyon,uj szo es kedvenc a mua,ugye ez a puszit jelenti:) Ha epp kedve tamad akkor cuppog es mondja hozza,hogy mua.
Mar 2 jol lathto foga van,es utban van 3. is. A 2. fog meglepo modon a 62,kicsit furcsa sorrendben tortenik Daninal a fogzas. A szulinapomon vettuk eszre,hogy jon neki:) A kovetkezo fog a 52,es elobb vagy utobb az also foga parja is kibujik.
Igazabol nem tudom,hogy mennyire viseli meg a fogzas,azt sem tudom,hogy mennyit segit a borostyanlanc,nem igazan szokott nyugos lenni. A nappali es ejszakai alvas kozben viszont mindig felsir. Nem tudom,hogy ez mitol lehet. Foga? Nem akar egyedul lenni? Fel? Rosszat almodik? Na de mindig!?

4 comentarios:

Ági dijo...

Hahó! Igen-igen, Bene pont ilyen volt, és ugyanezek a kérdések fordultak meg a mi fejünkben is, mindig van mire fogni a rosszul alvást!! Benénél egy éves kora körül fordult meg a dolog, utána már jobban aludt, remélem Dani is hamar felhagy a sok ébredéssel, mert az nagyon fárasztó sok-sok hónap után, amikor nem alszik az ember 6 órát egyhuzamban... kitartást Nektek!!!
Dani egyre szebb, nagyon édes a képeken!!! Hogy látjátok, tudtok még jönni idén Debrecenbe?
Velünk minden rendben, pocak nő, más, mint Benével, de szerencsére semmi megerőltetőt nem kell csinálnom, max. amikor a 15 kilós gyerekem az ölembe kéredzkedik :)
Írtam korábban, de nem tudom, olvastad-e: megkaptuk a csomagot, nagyon szépen köszönjük! Majd lefényképezem Benét a pólóban, nagyon édes :)
A fogszámozás nálunk nem így van, ezek a számok melyik fogat jelentik? Persze szakemberrel beszélek, lehet itthon is így hívják, csak én nem tudok róla :) Én csak "bal felső kettes"-ként tudom megnevezni :)
Vigyázzatok magatokra, sokszor puszilunk titeket! Ági

Anónimo dijo...

:D Sziasztok!
Én is csak néztem a számozáson. Nekem is jobb alsó, bal alsó, meg a számozás... :D
Az alvás biztosan rendeződik majd. Nálunk Gergő 4 hónapos korától átaludta az éjszakát, de Hanna csak 1 éves kora körül. Egyikük sem viselt borostyán láncot, bár állítólag beválik. Szerintem gyereke válogatja... Mikor már álmodnak, az könnyen megzavarhatja az alvásukat. Kitartás Zsófi!!! Lesz ez jobb is! :)
Jut eszembe: Gergőnek is volt egy sírós időszaka, amikor sírva ébredt délutánonként, de hamar elmúlt. Mi sem tudtuk mi baja van, csak igyekeztünk hamar megnyugtatni.
Remélem amúgy minden rendben, jól vagytok ?!
Puszi és jó egészséget!
Kata

Zsofi y Javi dijo...

Sziasztok!
Akkor Daninak a jobb also egyes foga jott mar ki,a bal es jobb felso kettes pedig uton van:)
A szamozas nemzetkozi,de igazatok van,igy egyszerubb:)
Jol vagyunk,koszonjuk szepen. Dani meg egy kicsit taknyos,remelem a jovo hetre meggyogyul,a repulon nem jo betegen utazni...mert 5 nap mulva replunk!!!
Hirtelen felindulasbol megyunk haza,kihasznaljuk,hogy mehetunk. Ha egyszer ujra dolgozni fogok,akkor nem lesz ilyen egyszeru.
Remelem tudunk majd talalkozni. Addig is minden jot es sok puszi!

Ági dijo...

De jó, de jó! Otthon leszünk a hosszú hétvégén, remélem összefutunk! Meddig maradtok?
A fogai akkor tényleg érdekes sorban jönnek, Benének se a nagy könyv szerint jött, gondolom ez is gyerekfüggő :) Borostyánlánca volt, addig míg el nem kezdte a bölcsit, elképesztő vagányan áll a kisfiúknak szerintem :) Hogy használt-e, azt sose fogjuk megtudni :)
Várunk Titeket haza, és addig is jobbulást a kis kópénak! Puszi!