sábado, 8 de septiembre de 2012

Dani 10 honapos

Daninak is van foga!!! Ugy tunik,hogy a borostanylanc nem hiaba kerult a nyakaba:) Augusztus 26-an vette eszre az apukaja es a nagymamaja,hogy jon a foga,megpedig a 81-es szamu tejfog:) Igy mar megnyugodhatunk,hogy Dani se marad fog nelkul. Azota eltelt lassan 2 het,de a masik foga nem akar jonni. Ha ilyen tempoban halad,akkor soka lesz meg a 20 tejfog.
A hozzataplalassal Debrecenben belehuztunk,sok ujdonsagot kapott. Szinte minden izlik neki,bar vannak rosszabb napok,amikor eltolja a kezevel a kanalat es nem nyitja ki a szajat:) Kapott mar turot,joghurtot,tojassargat,Javi altal keszitett paellat,vanilias natillat(spanyol puding),es turo rudit,amibol mar csak 1 van:( Kezd onallosodni,szeret egyedul enni,a kukit,a gyumolcsoket gerezdre vagva,amiket egyedul ehet.
Mindenhol felall,ahol tud. Mar nem kell folyton a nyomaban lenni,mert megtanult leulni,igy mar nem panikolok "annyira",hogy elesik. Probal lepegetni,de legtobbszor inkabb leul es maszik,ha mashova szeretne menni. A TV-t beljebb kellett raknunk,mert annyira belelkesul,mikozben zenet hallgat,hogy a kezevel utogette a kepernyot. Nagyon szereti a magyar dalokat,naponta berakom neki.
Nagyon segitokesz fiam van,szamithatok ra sepregetes,mosogatas,teregetes es porszivozas kozben is:)
Az alvasa tovabbra sem javul,szieszta es az ejszakai alvas kozben is tobbszor felsir.
A cicak kozul Lunatika nagyon erdeklodik Dani irant,nem hogy nem menekul,hanem o dorgolozik Danihoz es hagyja,hogy "megsimogassa".
10 honaposan 10 kg,mar nem konnyu cipelni:) Szokincse:mamamama,papapa,bababa es en tobbszor hallottam mar,hogy egy. Amikor raszolunk,hogy nem szabad,csak vigyorog. A mosolygas amugy is a vedjegye,olyan edes,ahogy teli szajjal vigyorog.

4 comentarios:

Anónimo dijo...

Szia Zsófi!

Sok boldog névnapot kívánunk! Remélem jól vagytok?

Puszi

Katáék

Anónimo dijo...

Mostmár boldog szülinapot is kívánunk!

Puszi

Katáék

Zsofi y Javi dijo...

Koszonom mindkettot:-)
Puszi nektek

Ági dijo...

Isten éltessen! :)
Dani egy tündér, és olyan nagyfiú már! :)
Megkaptuk a csomagot, nagyon-nagyon köszönjük!!!! Javinak írtam Facebookon, nem tudom, láttad-e :) Tudjátok már, mikor jösztök haza legközelebb? Sok-sok puszi, Ági