domingo, 8 de julio de 2012

Dani 8 honapos

Dani mar 8 honapos nagyfiu!
Naprol napra ugyesebb,okosabb,szebb...de mi mast is mondhatnek:) Ha kettesben vagyunk es lat engem,akkor minden ok,de ha kikerulok a latokepebol,akkor kovetkezik a siras. Ilyenkor megkeres,hogy hol vagyok es helyreall a vilagbeke. Kozossegben jol erzi magat,szivesen van masoknal,de van,hogy nem jo senki mas,csak en.
A kuszas nagyon megy neki,mint egy kommandos manoverezik a lakasban. A heten elkezdte a feneket is felemelni,razza egy kicsit,majd hason folytatja az utjat.
A konyha sok erdekesseget rejt szamara,az a sok fiok es ajto! Mennyi mindent lehet nyitogatni:)
Igyekszem tisztes tavolbol figyelni es csak akkor avatkozom kozbe,ha valami veszelyes dolgot csinal. A cicak nagyon tetszenek neki,igyekszik utanuk,de meg ok a gyorsabbak,de mar nem sokaig. Neha igy is sikerul Torpit elkapnia.
Ruhabol mar 18 hos meretut veszek az en kisfiamnak:) Kb 9,5 kg es nem tudom hany centi. Majd augusztusban megyunk a dokihoz es a vedonohoz.
Az etkezesek altalaban ugy alakulnak,hogy 9 korul kelunk,11-kor tizorai(anyatej),14-kor ebed(fozelek+anyatej),18:30 uzsonna(gyumolcs),majd 21:30 korul vacsora(anyatej). Lehet +/- 30 perc elteres,attol fugg,hogy milyen programunk van,mennyire ehes Dani... Delelott Dani felforgatja a lakast,aztan setalunk,majd delutan vagy strand,vagy seta,plusz lakasfelforgatas:) Ez allando program. A heten Dani atallt a napi 1 alvasra,ebed utan. Van hogy fel orat alszik,van hogy 2 orat. Estenkent az altatas nem megy zokkenomentesen,ha nem eves kozben alszik el,akkor ez olyan 30-40 perces program. Agyba be,simogatom,eneklek,sir,felveszem,olben nem akar lenni,leteszem,agyban nem akar lenni,felveszem es igy tovabb. Majd 22-23 ora kozott elalszik. Elalvas utan 1 oraval kel,sir,altalaban csukott szemmel es a cumival visszaalszik,de van hogy ki kell venni es olben alszik vissza.(vagy nem,es akkor 2 orat ebren van...) Majd 2-3 kozott megint kel,ekkor magam melle veszem es visszaalszunk. Altalaban olyan hamar elalszok,hogy arra sem emlekszem,hogy evett-e,vagy csak en kellettem neki. Ezen van meg mit javitani/fejlodni.
Nagyon szereti magat nezni,nagyokat mosolyog magara. Kedvenc jatekai a TV taviranyitoja,a cumi csipesze,papucsok...csupa nekivalo dolog. Setalni szeret a babakocsiban,nezelodik mindenfele,mosolyog az emberekre. Aludni mar nem szokott benne.
Az ules alakul,mar hosszabb ideig ul magatol,es aztan profin dol el. Probalkozik a felulessel is,hamarosan az is menni fog.
Osszessegeben Dani nagyon klassz fiu,imadom! Javi 1 het mulva szabadsagon lesz,lehet,hogy megyunk a tengerpartra par napra. De az biztos,hogy 1 honap mulva irany Debrecen!!! Mar nagyon varom!
Puszi

2 comentarios:

Anónimo dijo...

Nagyon szépen fejlődik Dani, minden perc öröm lehet mellette (az éjszaka, elismerem, fárasztó lehet)! A leírások alapján minden úgy történik a Dani környezetével, mint nálunk 20-25 éve! Majd ez is elmúlik, és jön helyette valami más, számára elérhető újdonság!!
Sok erőt a kitartáshoz, és sok örömet Dani életének minden pillanatához!! Puszi az egész családnak: Ildikó néni

Zsofi y Javi dijo...

Koszonjuk szepen!
Dani egy csodas kisfiu,mindig megorvendeztet minket valamivel
es hat az a mosoly...ezzel mindig levesz a labamrol:) de nem csak engem.
Augusztusban majd Ildiko neninek is elovillant egy csabos mosolyt:)
Az ejszakak majd csak javulak,addig is ki kell tartani.
Puszi